III CHARYTATYWNY BAL KARNAWAŁOWY 22.02.2014r.

Okręgowa Rada Adwokacka w Białymstoku

i

Okręgowa Izba Radców Prawnych w Białymstoku
 ma zaszczyt zaprosić członków obu Izb, Koleżanki i Kolegów Prawników oraz Przyjaciół Palestry na

III CHARYTATYWNY  BAL  KARNAWAŁOWY   

który odbędzie się w dniu 22 lutego 2014 r. (sobota) o godz. 19:00
w Restauracji "Lipcowy Ogród" w Białymstoku, ul. 42 Pułku Piechoty 6 (dawne 27 Lipca 24/1), koszt uczestnictwa  200 zł od osoby z czego 20 zł jest przekazywane na rzecz Fundacji „Oswoić Świat”

W cenie: wykwintne menua i alkohol (wino i wódka), zabawa przy muzyce Zespołu Livestage, aukcja przedmiotówb i loteria nagród z przeznaczeniem na cel charytatywny
Bliższych szczegółów udziela Biuro ORA w Białymstoku,
ul. Przejazd 2A pod nr tel. 85/742-25-50.

Zgłoszenia udziału w Balu przyjmuje Biuro ORA
do dnia 10 lutego 2014 r.

Zgłoszenie udziału będzie skuteczne z chwilą uiszczenia opłaty.
Wpłat należy dokonywać bezpośrednio na konto bankowe – kwotę 180 zł na rachunek ORA -  PEKAO SA O/Białystok Nr 71 1240 5211 1111 0000 4921 9832,  a kwotę  20 zł na subkonto ORA – Nr 23 1240 5211 1111 0010 5601 9295 z dopiskiem „Oswoić Świat

 

Partnerzy Balu:

Restauracja SAVOY  Hotelu Aristo w Białymstoku

Autoryzowany Dealer i Serwis Mercedes – Benz  Auto Idea Sp. z o.o.

Autoryzowany Dealer firmy Opla Auto MEGA - P.P.U. "MARK-BUD" Sp. z o.o.

„W świecie Alkoholi” Sp. z o.o.

 

bZdjęcia przedmiotów przekazanych na aukcję wraz z regulaminem aukcji zostaną zamieszczone na stronie ORA wraz z cenami wywoławczymi

 

Menu wieczoru - Restauracja Lipcowy Ogród, dn. 22.02.2014r.

godz. 19.00
Przystawka serwowana na zimno: Torcik z łososiem
Danie gorące serwowane: Polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym z bezą ziemniaczaną i fasolką wiązaną

Godz. 22:00
Wyjazd Szefa Kuchni:
Pierogi z dziczyzny
Golonki wieprzowe faszerowane
Kartacze
Kibiny
Babka ziemniaczana
Jagnię pieczone
Jabłko z kaszą

Godz.1:00
Kolejne danie gorące serwowane:
Barszczyk ze ślimaczkiem pieczarkowym

Przekąski zimne :
Tatar wołowy
Półmis mięs wędzonych: boczek, szynka, schab, karkówka
Półmis pasztetów: pasztet wiejski ze śliwką, biały z pistacjami, z indyka z orzechami
Rolada z indyka z buraczkami
Śledź z pieczarką i cebulką czerwoną
Śliwka w boczku (na ciepło)
Kwartet z jaj
Deska serów korycińskich i pleśniowych
Polska Caprese
Pikle
Słodki stół:
Wybór ciast , deserów i owoców
Napoje zimne i gorące:
Kawa, herbata,
Woda z cytryną, soki, napoje gazowane